Behandlingar

Helhetshealing

En djupgående behandlingsform där vi jobbar med att återskapa kroppens naturliga energiflöden, vilket optimerar läkningsmöjligheterna. Varje behandling inleds med ett rådgivande samtal – tillsammans kartlägger vi dina behov.

Behandling kan ges både i allmänstärkande och behandlande syfte, eller om du vill unna dig själv en stunds avkoppling.

En behandling i helhetshealing ersätter aldrig traditionell sjukvård. Däremot går det bra att kombinera.

Tidsåtgång är 1-1,5 timme.

Pris: 700 kr (1 timme), 800 kr (1,5 timmar)

100 kr rabatt för pensionärer och unga under 16 år

 

Behandling på distans

Helhetshealing kan också utföras på distans. Perfekt om du inte känner dig riktigt kry, eller känner dig mest bekväm med att stanna hemma i dessa speciella tider vi lever i just nu. Vi har telefonkontakt under behandlingen.

Pris: 700 kr

 

Regression

En resa till ett eller flera skeenden – i detta livet eller i andra – som din själ vill visa dig. En pusselbit som ger möjlighet till läkning och/eller inre växande.

En regression bokas efter överenskommelse mellan dig och mig, om vi kommer fram till att det behövs som ett komplement till helhetshealingen.

Du är fullt medveten om vad som sker hela tiden. Jag jobbar inte med hypnos.

En session tar en till tre timmar.

Pris (oavsett tidsåtgång): 1200 kr

 

Kanalisering – Kontakt med Andra Sidan

Få tips och råd från en andlig vägledare!

Vi har alla olika vägledare som finns där för oss i livets skeden. I en kanalisering informerar guiden om sådant som han/hon känner du har nytta av att höra just nu. Det går också bra att ställa frågor.

En session tar cirka en timme.

Pris: 1200 kr

Behandling Healing

Praktiskt kring en behandling

En behandling i Helhetshealing är en investering du gör i dig själv, för att Du är värd att må bra! Det är bra om du skapar utrymme till lugn och ro efter behandlingen, eller åtminstone senare på kvällen… Kanske ta en skön skogspromenad eller mysa med familjen?

 

Om du skulle få förhinder…

Jag uppskattar att du meddelar så fort som möjligt om du inte kan komma. Det underlättar både för mig och andra klienter…

Avbokar du senast 24 timmar före inbokad tid sker ingen debitering, i annat fall utgår full betalning. Kontakta mig här.

 

Betalning

Swish eller kontant betalning på plats, gärna i jämna pengar.

 

Varmt välkommen!

Healing Heart to Heart