Djur

Healing Heart to Heart djurkommunikation och djurhealing

Djurkommunikation

En Djurkommunikation kan vara en ögonöppnande upplevelse. De kloka fyrbenta vi har omkring oss har ofta så mycket att berätta om vi bara är villiga att lyssna… Eftersom varje djur är unikt, med sin egen personlighet och charm, är inte ett samtal likt ett annat, och jag som djurkommunikatör blir ofta överraskad av de underfundigheter eller annat som djuret förmedlar till sin matte/husse.

Jag kommer hem till er efter överenskommelse.

Förbered gärna frågor till ditt djur.

Pris: 600 kr (körersättning om 35kr/mil tillkommer)

 

Djurhealing

En healingform som är anpassad speciellt för djur och deras energier. Varje session inleds med ett samtal med inriktning på djurets hälsa, både med dig som djurägare och med djuret själv.

En behandling ersätter aldrig ett veterinärbesök.

Jag kommer hem till er efter överenskommelse.

Pris: 600 kr (körersättning tillkommer)

 

Om du har fler frågor kring hur en kommunikation eller behandling går till, får du gärna kontakta mig här.

 

Nedan är ett exempel på hur det kan låta i en kommunikation, här pratar jag med en 11-årig hund:

”Mitt jobb är att vakta, men också att hälsa på alla som är välkomna här. Jag är som värdinnan som bjuder in dem som ska få hälsa på matte och säger till dem som ska vända om igen! […] Ja, jag tror matte är nöjd. Jag trivs med mitt jobb. Ibland säger matte till mig när jag vaktar, men det är jag som vet om det behöver skällas mer eller inte… Eftersom det är mitt jobb… Jag tar hand om matte också, och är hennes sällskap. Vissa dagar är det bara vi och det är mysigt när vi har tid tillsammans, det blir på ett annat vis. Min matte är den finaste människan man kan tänka sig, hon har ett rent hjärta. Det är lite därför jag behöver skydda henne, hon tror gott om alla, så jag får titta om man kan lite på dem eller inte, men de flesta människor som kommer hit är snälla, det är en bra värld.”