Djur

Healing Heart to Heart djurkommunikation och djurhealing

Djurkommunikation

En Djurkommunikation kan vara en ögonöppnande upplevelse. De kloka fyrbenta vi har omkring oss har ofta så mycket att berätta om vi bara är villiga att lyssna… Eftersom varje djur är unikt, med sin egen personlighet och charm, är inte ett samtal likt ett annat, och jag som djurkommunikatör blir ofta överraskad av de underfundigheter eller annat som djuret förmedlar till sin matte/husse.

Förbered gärna frågor till ditt djur.

Om du och ditt djur inte har möjlighet att komma till mig, kan jag komma till er.

Pris: 700 kr (vid körning tillkommer en kostnad om 35kr/mil samt 700 kr/påbörjad timme)

 

Djurhealing

En healingform som är anpassad speciellt för djur och deras energier. Varje session inleds med ett samtal med inriktning på djurets hälsa, både med dig som djurägare och med djuret själv.

En behandling ersätter aldrig ett veterinärbesök.

Om du och ditt djur inte har möjlighet att komma till mig, kan jag komma till er.

Pris: 700 kr (vid körning tillkommer körersättning enligt ovan)

 

Om du har fler frågor kring hur en kommunikation eller behandling går till, får du gärna kontakta mig här.

 

Vill du lära dig att kommunicera med djur? Kolla gärna in kursutbudet här.

 

Nedan är ett exempel på hur det kan låta i en kommunikation, här pratar jag med en 11-årig hund:

”Mitt jobb är att vakta, men också att hälsa på alla som är välkomna här. Jag är som värdinnan som bjuder in dem som ska få hälsa på matte och säger till dem som ska vända om igen! […] Ja, jag tror matte är nöjd. Jag trivs med mitt jobb. Ibland säger matte till mig när jag vaktar, men det är jag som vet om det behöver skällas mer eller inte… Eftersom det är mitt jobb… Jag tar hand om matte också, och är hennes sällskap. Vissa dagar är det bara vi och det är mysigt när vi har tid tillsammans, det blir på ett annat vis. Min matte är den finaste människan man kan tänka sig, hon har ett rent hjärta. Det är lite därför jag behöver skydda henne, hon tror gott om alla, så jag får titta om man kan lite på dem eller inte, men de flesta människor som kommer hit är snälla, det är en bra värld.”