Soul & Heart Journey School


Healing Heart to Heart är en del av Soul & Heart Journey School!

Soul-Heart-Journey-SchoolVälkommen till Soul & Heart Journey School

Vi finns både online och på plats.

Vårt team av många duktiga Helhetsterapeuter och lärare finns här på plats för dig. Vi är här för att hjälpa och stötta dig med behandlingar och kurser i Helhetshealing, kanalisering, djurkommunikation, meditation och mycket mer.

Vi arbetar alltid med små elevgrupper

För oss är det viktigt att varje elev får den hjälp och stöttning som behövs, därför arbetar vi med små elevgrupper på de flesta kurser och utbildningar. Oftast har vi mellan 4-8 elever per kurs och då får alla det utrymme som var och en behöver.

Utbildningar online – öppet när det passar dig bäst

Vill du arbeta online, kan du lära dig bland annat att Älska dig själv, öka din självkänsla och ditt självförtroende, att Finna din livsuppgift och hur du kan göra för att leva ditt liv utan stress och oro.

Hur du än väljer får du alltid personlig hjälp och support hos oss.

VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅR GEMENSKAP!

// Susanne Jönsson
Grundaren av Soul & Heart Journey School


Vi finns både online och på plats!

Soul & Heart Medlemsutbildning på nätet innehåller 7 kurser som ger dig verktyg för att må bra i kropp och själ och öka kärleken till dig själv, samt lär dig mer om vem du är, din inre kunskap och varför just DU är här. Den har ett bra och tydligt upplägg och du kan anpassa den helt till din egen takt. Det ingår även personlig support! Klicka på bilden nedan för att läsa mer, eller kontakta mig här.