Astrologi

Upplev en Astromedial kartläggning – Den kosmiska dansen som är Du

 

Stjärnorna säger vem du är! Astrologisk kartläggning hos Healing Heart to HeartPlaneterna rör sig ständigt över himlavalvet, de kommer växelvis närmare varandra för att återigen skapa ett större avstånd. Det pågår en kosmisk dans där planeter och stjärntecken förhåller sig till varandra på olika sätt. Liksom månen ger tidvattnet, blir även vi ständigt påverkade av himlakropparnas rörelser runt vår jord. Lär känna dig själv på ett djupare plan med stjärnornas visdom!

Planeterna har ett urgammalt och magiskt språk som människorna tolkat i årtusenden, och jag använder min medialitet till att läsa hur planeterna kommunicerade med varandra i just det ögonblick du föddes.

Lär känna dig själv

Ett födelsehoroskop är viktigt för det är nyckeln till din grundkaraktär, och där finns det mycket vi kan förstå om oss själva, våra utvecklingsmöjligheter och styrkor. Ofta blir det en del aha-upplevelser, men det kan också bli överraskningar.  Det beror på att det är du själv som väljer hur du utvecklas genom livet, det är alltid din fria vilja som styr. Du är regissören i ditt liv!

Jag är ingen utbildad astrolog, men planeternas språk har alltid känts lätt, rätt och ”logiskt” för mig. De talar till mig på en energimässig nivå. Jag tolkar deras språk och gör en astromedial kartläggning med hjälp av dina födelseuppgifter (ort, datum och klockslag).

En astromedial kartläggning kan visa överraskande sidor hos dig själv.

Det här får du

Jag studerar ditt födelsehoroskop och skriver ner mina observationer. Du får en e-bok på cirka fem sidor som är en unik karta över dina grundegenskaper, drivkrafter och utvecklingsmöjligheter.

Varje e-bok är exklusiv och skrivs speciellt för Dig. Leveranstiden ligger därför på ca två veckor, med reservation för att det kan ta längre tid under mer intensiva perioder.

Din investering: 1 690 kr.

 

Så här har andra sagt

Lär känna dig själv med astrologi”Wow, Tack! Det här var det mest begripliga horoskop jag någon gång läst.” /Susanne

”Är imponerad över din förmåga att förmedla mina mer ”utmanande” sidor på ett så positivt sätt. Tycker om språket du använder. Det får mig verkligen att känna mig som en fin och varm människa. Känner igen mig i väldigt mycket men några få saker känner jag inte igen alls.” /Jonna

 

Välkommen att beställa här