Astrologi

Lär känna dig själv med astrologi

Upplev en astromedial kartläggning

-Den kosmiska dansen som är du!

Lär känna dig själv med astrologi på ett djupare plan. Genom att kombinera mediumskap med astrologi får du här en unik kartläggning av Dig, och vem du är med alla dina drivkrafter, styrkor och utmaningar.

Planeterna rör sig ständigt över himlavalvet, de kommer växelvis närmare varandra för att återigen skapa ett större avstånd. Det pågår en kosmisk dans där planeter och stjärntecken förhåller sig till varandra på olika sätt. Liksom månen ger tidvattnet, blir även vi ständigt påverkade av himlakropparnas rörelser runt vår jord. Lär känna dig själv på ett djupare plan med stjärnornas visdom!

Planeterna har ett urgammalt och magiskt språk som människorna tolkat i årtusenden, och jag använder min medialitet till att läsa hur planeterna kommunicerade med varandra i just det ögonblick du föddes.


Det här får du

Jag studerar ditt födelsehoroskop och skriver ner mina observationer. Därefter får du en e-bok på cirka fem sidor som är en unik karta över dina grundegenskaper, drivkrafter och utvecklingsmöjligheter.

Varje e-bok är exklusiv och skrivs speciellt för Dig. Leveranstiden ligger därför på cirka två till tre veckor, med reservation för att det kan ta längre tid under mer intensiva perioder.

Din investering: 1 990 kr.

Astromedial kartläggning


Lär känna dig själv med astrologi

Beställ din astromediala kartläggning här. Fyll i dina uppgifter nedan, alltså namn, födelsedatum, klockslag och födelseort.

Beräknad leveranstid är vanligtvis två till tre veckor. Du får ett bekräftelsemail inom två arbetsdagar.

Undrar du över något? Det går självklart bra att ställa frågor, klicka här.

som ovan så nedan
Som ovan – så även nedan