Behandlingar

Helhetshealing

Det här är en djupgående behandlingsform som läker på många nivåer. Kropp & själ hänger ihop och påverkar varandra, därför behöver vi se till helheten.

Varje behandling inleds med ett rådgivande samtal – tillsammans kartlägger vi dina behov.

Helhetshealing kan ges både i allmänstärkande och behandlande syfte, eller om du vill unna dig själv en stunds avkoppling. Du kan få hjälp med både fysiska och emotionella problem.

En behandling i helhetshealing ersätter inte traditionell sjukvård, däremot går det bra att kombinera. I många fall är det även möjligt att ge behandling på distans, om du föredrar det.Regression & Hjärtprocesser

Ibland kan det ligga saker på ett omedvetet plan och/eller från tidigare liv som hindrar oss i vår läkeprocess eller personliga utveckling. Då har du möjligheten att under vägledning få titta på det och läka det som stoppar, så att du kan komma vidare.

I en regression får du uppleva ett eller flera skeenden – i detta livet eller i andra – som din själ vill visa dig. En pusselbit som ger möjlighet till läkning och/eller inre växande.

I en hjärtprocess gör vi samma sak, fast kan ofta komma ännu djupare. Du kan få titta på, förlåta, släppa och läka sådant som du inte är medveten om att du bär på.Helande samtal

Här kan du få rådgivning, en chans att bena ut din nuvarande situation och blicka framåt. Få verktyg till att hantera stress & oro och som stärker dig, lär dig hur du bygger en fin och kärleksfull relation till dig själv och hur du lever från hjärtat.

I ditt inre har du all kunskap du behöver för att leva det liv du önskar och mår bra av.Kanalisering

Få tips och råd från en andlig vägledare!

Vi har alla olika vägledare ”på andra sidan”, som finns där för oss i livets olika skeden. Det är de som kärleksfullt försöker ge oss ledtrådar och stötta oss till att fatta kloka och bra beslut.

I en kanalisering tar jag kontakt med din guide som berättar saker som han/hon känner du har nytta av att höra just nu. Det går också bra att ställa frågor.


Friskvård och Healing i Skåne

Tänk på det här

En behandling är en investering du gör i dig själv, för att Du är värd att må bra! Det är också bra om du skapar utrymme till lugn och ro efter behandlingen, eller åtminstone senare på kvällen… Kanske ta en skön skogspromenad eller mysa med familjen?

Betalning sker med Swish eller kontant på plats, i jämna pengar om du kan. Passa gärna på att utnyttja friskvårdsbidraget.

Om du skulle få förhinder

Jag uppskattar att du meddelar så fort som möjligt om du inte kan komma, därför att det underlättar både för mig och andra klienter…

Avbokar du senast 24 timmar före inbokad tid sker ingen debitering, i annat fall utgår full betalning.