Om

logo.png

Healing Heart to Heart finns till för dig som söker vägar till en bättre hälsa och ett ökat välmående i kropp och själ.

Healing Heart to Heart erbjuder healing med ett holistiskt tänk. Varje healingbehandling inleds med ett rådgivande samtal där Dina önskemål är i fokus, och tillsammans kartlägger vi dina behov. Målet är alltid att hitta balansen i livet; i det vardagliga såväl som i det inre. Vi behöver bejaka, tillåta och jobba med alla dessa aspekter om vi ska må bra och blomstra som människor.

Här kan Du också få verktyg till att hantera stress och lära dig meditera.

Healing Heart to Heart är en del av HelhetsCentrum, ett internationellt nätverk av healers och lärare med sitt säte i södra Sverige.

Läs gärna mer om Healing Heart to Heart på 7999.se.

 

Vem är jag?

miriam-webb-1

Foto: Louise Weibull

Hjärtat bakom Healing Heart to Heart är jag, Miriam Sundlöf, diplomerad Helhetsterapeut för människor och djur och lärare, utbildad av Susanne Jönsson i HelhetsCentrum, Soul & Heart Journey School.

Viljan att hjälpa människor har följt mig så länge jag kan minnas. Redan som barn agerade jag på lillgammalt vis medlare när tongångarna i diskussioner gick från dur till moll. Jag kommer speciellt ihåg hur jag en gång gick emellan en man och kvinna som blivit riktigt ilskna på varandra och var på väg att börja slåss! Jag var väl en tre-fyra år då.

Intresset för människan har lett mig till en kandidatexamen i psykologi och en Bachelor’s Degree i kommunikation och kulturella studier. Jag har också gått en del kurser i personlig utveckling, där den mest omfattande var en utbildning som sträckte sig över ett år.

Vi jobbade tight sammansvetsade i en grupp på tolv personer. Jag fick lära mig att titta på trauman och sorger i livet, vara ärlig och tillåta ALLA känslor, och att våga sätta ord på dem, samt att rannsaka mig själv objektivt och med självtillit. Detta är en erfarenhet jag känner att jag har nytta av när jag coachar andra människor.

Yrkesmässigt har jag arbetat en hel del i idéburna organisationer, bland annat med just coachning och att stötta människor i deras engagemang. Organisationsvärlden är en dynamisk miljö, där det är människor med sina egenheter, personligheter och engagemang som är det verkliga kittet och själen i verksamheten.

När jag fick frågan om jag ville utbilda mig till helhetsterapeut kändes det som en naturlig vidareutveckling och jag känner mig privilegierad att få klienters förtroende att följa dem i sitt växande. Jag tror verkligen inte på talesättet ”man kan inte lära gamla hundar sitta”. Vi har alla möjligheten att lära oss nya saker genom hela livet, så länge vi är öppna för det. Vi kan påverka våra egna liv så mycket mer än vi ofta vågar hoppas och tro!