Om oss

Healing Heart to Heart

—— Holistisk Friskvård för Människor & Djur

Vi finns till för dig som söker vägar till en bättre hälsa, personlig utveckling och ett ökat välmående i kropp och själ.

Grunden i verksamheten är Helhetshealingen. En kraftfull healingmetod där vi jobbar med att återställa kroppens naturliga flöden. Varje healingbehandling inleds med ett rådgivande samtal där Dina önskemål är i fokus, och tillsammans kartlägger vi dina behov. Målet är alltid att hitta balansen i livet; i det vardagliga såväl som i det inre. Vi behöver bejaka, tillåta och jobba med alla dessa aspekter om vi ska må bra och blomstra som människor.

Här kan Du lära dig meditera och hur du lever från ditt hjärta, varje dag, mitt i livet. På kurssidan finner du info om meditationskursen och mycket mer.

Våra lärardjur älskar att lära ut hur man kommunicerar med djur och om du vill fördjupa relationen till djuren är djurkommunikation ett fantastiskt och roligt sätt att göra det på. Jag pratar självklart gärna med dina djur också och ger healing om behov finns.

Healing Heart to Heart har funnits sedan hösten 2016 och verksamheten utvecklas ständigt, efter hand som tiderna förändras och vi med dem.

Läs gärna om Healing Heart to Heart på 7999.se – Alternativguiden.

Vem är jag?

Hjärtat bakom Healing Heart to Heart är jag, Miriam Sundlöf, certifierad Helhetsterapeut för människor och djur och lärare, utbildad av Susanne Jönsson i HelhetsCentrum, Soul & Heart Journey School.

Viljan att hjälpa människor har följt mig så länge jag kan minnas. Redan som barn agerade jag på lillgammalt vis medlare när tongångarna i diskussioner gick från dur till moll. Jag kommer speciellt ihåg hur jag en gång gick emellan en man och kvinna som blivit riktigt ilskna på varandra och var på väg att börja slåss! Jag var väl en tre-fyra år då.

Intresset för människan har lett mig till en kandidatexamen i psykologi och en Bachelor’s Degree i kommunikation och kulturella studier. Jag har också gått en del kurser i personlig utveckling, där den mest omfattande var en utbildning som sträckte sig över ett år.

Yrkesmässigt har jag arbetat i idéburna organisationer, bland annat med coachning och att stötta människor i deras engagemang. Organisationsvärlden är en dynamisk miljö, där det är människor med sina egenheter, personligheter och engagemang som är det verkliga kittet och själen i verksamheten.

När jag fick glädjen att utbilda mig till Helhetsterapeut kändes det som att jag verkligen ”hittade hem”. Det är fint att få följa människor och djur en bit på deras väg. Jag tror verkligen inte på talesättet ”man kan inte lära gamla hundar sitta”. Vi har alla möjligheten att lära oss nya saker genom hela livet, så länge vi är öppna för det. Vi kan påverka våra egna liv så mycket mer än vi ofta vågar hoppas och tro!

Hur kan jag hjälpa till?

Kontakta mig gärna, så kan vi prata vidare om vad du önskar och behöver just nu.