Djur

djurkommunikation med Tilda
Vår Tilda när hon var liten.
En fördjupad relation till dina djur med

Djurkommunikation

Att ha förmånen att verkligen kunna ta reda på hur ditt djur vill ha det, om det är något som saknas eller vad han/hon egentligen tycker och tänker om livet och sin tillvaro, är fantastiskt. Allt det här och mycket mer kan djuret förmedla till sin älskade matte eller husse i en djurkommunikation.

De kloka fyrbenta vi har omkring oss har ofta så mycket att berätta om vi bara är villiga att lyssna… Många gånger ”bubblar” orden fram och djuret svarar gärna på husses eller mattes frågor.

Eftersom varje djur är unikt, med sin egen personlighet och charm, är inte ett samtal likt ett annat, och jag som djurkommunikatör blir ofta överraskad av de underfundigheter eller annat som djuret kommer med i en kommunikation.


djurhealing
När det gör ont i kropp & själ

Djurhealing

Våra djur kan precis som vi ibland känna sig lite extra hängiga och trötta i kropp & själ. Då kan det vara skönt och välbehövligt med healing.

Jag erbjuder en healingform som är anpassad speciellt för djur och deras energier. Vi inleder med ett samtal där du som djurägare får berätta hur du upplever det och sen samtalar jag med djuret med speciell inriktning på hälsan.

En behandling ersätter inte ett veterinärbesök, däremot går det bra att kombinera.

Så här funkar det

Bra att veta

Jag tar emot djur i min praktik som ligger i Djurröd två mil utanför Kristianstad och Hässleholm. Om ni inte har möjlighet att komma till mig, kan jag resa till er.

En djurkommunikation eller djurhealing tar cirka en timme på plats och kostar 850 kr. Vid eventuell körning tillkommer körersättning om 35 kr/mil samt restidsersättning på 350 kr/påbörjad timme.

Är du själv nyfiken på att lära dig prata med djur? Kolla gärna in kursutbudet här.