Kurser

Kurser i healing och djurkommunikation

För dig som önskar personlig utveckling inom alternativ frisvård finns här certifierade kurser i healing och djurkommunikation. Du kan välja på att lära dig Helhetshealing, att kanalisera guider på andra sidan, om meditation och hjärtmedvetande samt hur man pratar med och ger healing till djur. Här finns kurser för både nybörjaren och den som kommit en bit på sin väg.

Kursschema för 2024

Helhetshealing

Den stora skillnaden mellan Helhetshealingen och de flesta andra healingformer är att du lär dig använda din egen healingkraft och styrka. Din kunskap byggs upp i den takt du är redo att hantera den. Du väljer själv om du vill gå en eller flera kurser. Det finns också möjlighet för vidareutbildning till Helhetsterapeut.

Del 1

Healingkraften aktiveras och du får lära dig grunderna. För nybörjare, inga förkunskaper krävs, men det går också bra om du har utfört andra healingformer tidigare.

Del 2

Vi bygger på och du får bland annat lära dig distanshealing.

Del 3

Denna delkurs är direkt förberedande inför terapeututbildningen (läs mer om den här), alltså för dig som vill fördjupa dina healingkunskaper ytterligare och kanske arbeta med klienter.


Kanalisering

Vi har alla andliga vägledare och guider som hjälper oss på vår livsväg. Att kunna kommunicera med dem på ett tydligt och säkert sätt är en stor tillgång i livet och skänker mycket glädje. Vi är aldrig ensamma, därför att det finns ett helt gäng som hejar på oss från andra sidan.

Steg 1

Här lär du dig hur du kommunicerar med dina egna guider och vägledare. Vi pratar om etik och gränssättning gentemot andra sidan och övar många kanaliseringar. Efter genomförd kurs har du effektiva och tydliga verktyg för att fortsätta kanalisera hemma. För nybörjare, inga förkunskaper krävs.

Steg 2

Nu lär du dig att kontakta andras guider och vägledare. Vi tränar mycket för att våra kommunikationer med andra sidan ska vara så respektfulla, säkra och klart förmedlade som möjligt.

Förkunskap: Kanalisering Steg 1

Regression

Här får du lära dig att leda klienter igenom regressioner. Det är klientens själ som bestämmer vad som ska upplevas (oftast bakåt i tiden, i detta livet eller andra), och din uppgift att med respekt och varsamhet hjälpa till i processen. Vi lägger mycket fokus på riktlinjer och etik, samt övar många regressioner. Allt för att du ska bli trygg i din roll.

Förkunskap: Kanalisering Steg 1


Djurkommunikation & Djurhealing

Att kunna prata med djuren är en sådan oändlig källa till glädje, skratt och ger en djupare förståelse mellan ägare och djur. Detta är något mitt hjärta klappar lite extra för och det känns roligt att kunna erbjuda dig möjligheten att få lära en enkel och säker teknik som ger så mycket!

Steg 1

Denna kurs är för nybörjare, ingen förkunskap krävs. Här får du lära dig grundtekniken för djurkommunikation. Vi lägger ner mycket tid på att träna kommunikationer samt att följa upp dem efteråt. Detta för att eleverna ska känna sig så säkra som möjligt och för att du ska kunna fortsätta träna hemma.

Steg 2

För dig som vill utveckla din förmåga ytterligare. Fokus läggs på att fördjupa kommunikationerna, så att du kan hjälpa framtida klienter på ett bra och effektivt sätt.

Förkunskap: Djurkommunikation Steg I

Djurhealing

Att ge healing på djur är speciellt och skiljer sig från att behandla människor. Vi kombinerar djurkommunikation med healing och kan på så sätt erbjuda en helhet för djuren och deras ägare.

Förkunskap: Djurkommunikation Steg 1, Helhetshealing Del I, Helhetshealing Del II

Meditation och hjärtmedvetande

Fyra steg till bättre balans med meditation & Utforska kunskapen i ditt hjärta i fyra steg. Två kurser för dig som vill hitta ditt välmående och vägar till personlig och andlig utveckling.

Lär dig meditationstekniken som förändrar ditt liv. Lev från hjärtat – på riktigt!

Visste du att hjärtat har en egen intelligens?

På de här kurserna får du lära dig meditationstekniker som tar dig till dina rum i ditt hjärta. Där finns all kunskap om dig och vem du är, men också kopplingen till det stora, till allt som är! Med hjälp av fantastiska verktyg kan du läkas på nya nivåer och hitta förhållningssätt som hjälper dig att leva i balans, mitt i livet.

Fyra steg till bättre balans med meditation är en spännande och utvecklande kurs som kombinerar uråldrig visdom med de unika förhållanden vi lever i på jorden idag. Kursen passar alla – oavsett om du mediterat tidigare eller inte.

I fortsättningskursen utforskar vi kunskapen som finns i ditt hjärta. Du får bland annat reda på vad du har för gåvor att sprida här på jorden samt vilka livsteman du jobbar med.


Vi träffas på kvällstid vid fyra tillfällen.


NY! Ettårig Specialutbildning i Personlig & Andlig utveckling

Det är med stor glädje jag har möjligheten att erbjuda HelhetsCentrums specialutbildning. Här ingår många av våra kurser förstärkta med personlig coachning och personliga fördjupningar.

Utforska och utveckla dina andliga förmågor

Du får utforska dina andliga förmågor och får en fördjupad kontakt med din inre kunskap. Den här utbildningen ger dig en mycket stabil grund att stå på när det gäller healing, kanalisering, högre medvetande och din personliga utveckling och ditt inre växande.

Ta steget till Certifierad Helhetsterapeut

Det här är en komplett yrkesutbildning som efter certifiering ger dig möjlighet att ta emot klienter. Du väljer själv om du vill certifiera dig eller om du gör denna resa enbart för din egen skull.

Följande kurser ingår

Helhetshealing Steg 1, Helhetshealing Steg 2 – Distanshealing, Helhetshealing Steg 3, Kanalisering Steg 1 – Kontakta din egen guide, Kanalisering Steg 2 – Kontakta andras guider, Regression – Tidigare liv, Högre Medvetande Del 1 & 2 med Merkabaaktivering, Utbildning till Certifierad Helhetsterapeut (fyra tillfällen à två dagar).


Bra att veta

Inför kurs

Jag hoppas att du ska finna våra certifierade kurser i healing och djurkommunikation med mera, intressanta. Om du har några frågor eller funderingar kring upplägg, innehåll, eller något annat, så hör gärna av dig. Det gäller också om du är sugen på att gå en kurs, men inte kan hitta några passande datum. Jag är öppen för förslag…

Om inget annat anges varar kurserna två dagar, cirka kl 10-17. Kursmaterial, lättare lunch samt fika ingår. Meddela mig om du är i behov av specialkost.

På alla Healing Heart to Hearts kurser är vi få deltagare med möjlighet till gott om utrymme, därför att det ger mycket tid för frågor och diskussioner.

Priser: nybörjarkurser 2700 kr, fortsättningskurser 2950 kr, djurkurser 3150 kr, kvällskurs meditation 1350 kr.

Betalning sker efter att din plats har blivit bekräftad, och senast två veckor före kursstart, till bankgiro 5122-4020. Sista minuten-bokningar är också välkomna, så länge plats finns kvar.

Kursschema för 2024